foto

Tereza Helšusová

  • nar. 18.4.1978 (38 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Lež má krátké nohy (E50)
Všechno je jinak (E48)
Velká dortová pomsta (E23)
2011 Vůně kávy (TV film)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2003 Kobova garáž (TV film)
Nuda v Brně
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Klaudynka (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace