foto

Jake McDorman

  • nar. 8.7.1986 (30 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Johny Allen McDorman se narodil 8. 7. 1986 otci Johnu Allenu McDormanovi III a matce Deborah Gale v Texaském Dallasu. On sám je tedy IV. v pořadí v rodině se jménem Johny Allen McDorman. Jméno Jack je umělecké. Má mladší sestru Morgan.

Jako malý chodil do Skautu. Později se rozhodl pro hereckou kariéru. Vystudoval hereckou školu v Dallaském Young Actors Studiu. Zprvu hrál v seriálech jako je KRIMINÁLKA MIAMI, ODLOŽENÉ PŘÍPADY nebo také DR. HOUSE. Povedlo se mu zahrát si v průmyslovém filmu o významu skautingu v Americe.

Znát ho můžete z dívčího filmu AQUAMARINE kde si zahrál mladého playboye Raymona. Ale nejvíce se proslavil hlavní rolí v televizním seriálu GREEK, kde ztvárnil hlavní postavu Evana Chamberse.

Veronika "Nifgai" Krumphanzlová

Herecká filmografie

2015 Always Watching: A Marble Hornets Story
Limitless (TV seriál)
Me Him Her
See You in Valhalla
2014 Americký sniper
Manhattan Love Story (TV seriál)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
Newsroom (TV seriál)
2011 Marcy (TV seriál)
Vrah přes inzerát (TV film)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
Smrtonosná past 4.0
2006 Aquamarine
Bravo Girls: Všechno nebo nic
Clark and Michael (TV seriál)
2005 Echoes of Innocence
2004 Dr. House (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Run of the House (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)

TV pořady

2004 Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace