foto

Dana Zlatohlávková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Střihačská filmografie

Režijní filmografie

2003 N15 (amatérský film)

Dokumentární

2010 Trabantem napříč Afrikou
2009 Trabantem Hedvábnou stezkou

Herecká filmografie

1974 Od Silvestra do troch kráľov (TV film)

Dokumentární

2016 Trabantem napříč Austrálií (TV seriál)
2014 Trabantem až na konec světa
Trabantem Jižní Amerikou (TV seriál)

TV pořady

2010 Horizont ČT24 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2009 Trabantem Hedvábnou stezkou

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace