foto

Michael Dorman

  • nar. 26.4.1981 (35 let)
    Auckland, Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Poprvé na sebe upozornil jako sympatický Christian v obrovsky úspěšném televizním seriálu Náš tajný život, za který byl nominován na Logie Award v kategorii Nejoblíbenější nový talent. V srpnu 2005 se v časopise Screen International objevil jako jedna z australských „Zítřejších hvězd“. Na svém kontě má například roli po boku herečky Emily Barclay v mrazivé černé komedii Suburban Mayhem, film Acolytes s Joelem Edgertonem nebo 50 Ways of Saying Fabulous. Kromě toho se objevil i v celé řadě krátkých filmů.

Zdroj: Palace Pictures

Herecká filmografie

2016 Cradlewood
Goldstone
2015 Patriot (TV seriál)
2014 Breath
Cesta naděje
2013 Reef Doctors (TV seriál)
Serangoon Road (TV seriál)
The Time of Our Lives (TV seriál)
Wonderland (TV seriál)
2011 Blood Brothers (TV film)
Elitní zabijáci
Šípková Růženka
2010 Needle
2009 Prime Mover
Svítání
Triangle
2008 Acolytes
2007 Katoomba
West
2006 Poprask na předměstí
Ticho (TV film)
2005 Small Claims: White Wedding (TV film)
50 Ways of Saying Fabulous
2002 Stuffed Bunny
2001 Náš tajný život (TV seriál)
Spudmonkey

TV pořady

2014 Black Comedy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace