foto

Wilfrid Brambell

  • nar. 22.3.1912
    Dublin, Irsko
  • zem. 18.1.1985 (72 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1984 Meč statečných: Legenda o Siru Gawainovi a Zeleném rytíři
Terence Davies Trilogy, The
1983 Spooky (TV seriál)
1982 Island of Adventure, The
1980 Rembrandt (TV film)
1978 Picassova dobrodružství
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 Citizen Smith (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
1973 Holiday on the Buses
Steptoe and Son
Steptoe and Son Ride Again
1970 Smích z ráje
1969 Carry on Again Doctor
Infanzia, vocazione e prime esperienze di Giacomo Casanova, veneziano
1968 According to Dora (TV seriál)
Cry Wolf
Lev ve stodole
Lovci čarodějnic
1966 Mano di velluto
Where the Bullets Fly
1965 San Ferry Ann
1964 Crooks in Cloisters
Go, Kart, Go
Perný den
The Three Lives of Thomasina
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 The Small World of Sammy Lee
1962 Boys, The
Compact (TV seriál)
Po stopách trosečníků
Steptoe and Son (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Plameny v ulicích
What a Whopper!
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
Urge to Kill
1959 Bleak House (TV seriál)
Captured
History of Mr Polly, The (TV seriál)
Julius Caesar (TV film)
No Hiding Place (TV seriál)
Serious Charge
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
Salvage Gang, The
William Tell (TV seriál)
1957 Sword of Freedom (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Dry Rot
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Life with the Lyons (TV seriál)
Quatermass II (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1953 Quatermass Experiment, The (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1948 Another Shore
1947 Štvanec

Dokumentární

1995 Antologie Beatles (TV seriál) - a.z.

TV pořady

1963 The Royal Variety Performance 1963 (TV pořad)

Hudební videoklipy

1964 The Beatles: A Hard Day's Night (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace