foto

Hana Kusnjerová

  • nar. 30.5.1985 (31 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

  • Anděl Páně 2 (2016)

    - Vicu Kerekes (Magdaléna) kvůli jejímu výraznému slovenskému akcentu nadabovala Hana Kusnjerová, která jí propůjčila hlas už dříve ve filmech Dešťová víla (2010) a 7 dní hříchů (2012). (funhouse)

  • 7 dní hříchů (2012)

    - Jelikož se až při dokončení veškerých prací rozhodlo o nadabování Vici Kerekes a Anny Šiškové, existují dvě verze filmu. V první mluví herečky svými hlasy a v té druhé jim je propůjčily Hana Kusnjerová a Helena Dvořáková. V obou verzích však jsou nadabování i další herci, a to Attila Mokos Martinem Zahálkou, Katarína Kolajová Ljubou Krbovou, Karel Hlušička Karlem Gultem a Luděk Jičínský Zbyškem Horákem. (funhouse)

  • Dešťová víla (2010)

    - Kvůli výraznému slovenskému akcentu Vici Kerekes, představitelky Květuška, ji při postsynchronech nadabovala mluveným slovem i zpěvem Hana Kusnjerová. Stejná dabérka jí propůjčila hlas i v pozdějším filmu Sedm dní hříchu (2012). (funhouse)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tonyo (studentský film)
2014 Pravomil (studentský film)
Přechodné vědomí (studentský film)
2010 Dešťová víla
2002 Únos domů

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Zpěvačka (E08)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Světlo na konci tunelu (S12E51)
2016 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Báječnej plán (S12E18)
Zákrok na míru (S12E17)
Rande naslepo (S12E06)
další epizody (4)
Rapl (TV seriál)
Křížová cesta (S01E02)
2015 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Sestra Katastrofa (S11E11)
Arsenál krásy (S11E10)
Hon na lišku (S11E09)
další epizody (5)
Všechny moje lásky (TV seriál)
Spolek (E26)
Na lásku není nikdy pozdě (E25)
Recept na zajíčka (E23)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Toužím (S01E10)
Tak trochu ženatý (S01E09)
Pruhovaná vášeň (S01E07)
2004 Náměstíčko (TV seriál)
Vánoční dárky (E08)
2000 To jsem z toho jelen (TV seriál)
1993 Správná šestka (TV seriál)

TV pořady

2013 Vylomeniny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace