foto

Emma Booth

  • nar. 1982
    Perth, Western Australia, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Bohové Egypta
Hippie Hippie Shake
2015 Glitch (TV seriál)
2013 Gothica (TV film)
Parker
Scene 16
Stopy
2012 Jack Irish: Bad Debts (TV film)
2011 Cloudstreet (TV seriál)
Swerve
2010 Krev pelikána
2009 Kluci jsou zpět
Krvavý potok
3 Acts of Murder (TV film)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
2007 Circuit, The (TV seriál)
Clubland
2006 Small Claims: The Reunion (TV film)
2003 Shark Net, The (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1996 Bush Patrol (TV seriál)

Dokumentární

2006 Who Killed Dr Bogle and Mrs Chandler (TV film)

TV pořady

2007 The 2007 Australian Film Institute Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace