foto

Michael Mosley

  • nar. 19.9.1978 (37 let)
    Iowa City, Iowa, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michael Mosley se narodil 16. září 1978 v Iowa City, Iowě. Navštěvoval americkou akademii dramatických umění v New Yorku od roku 1998 do roku 2001.

Než se stal hercem, byl i kytaristou skupiny pocházejí z Cedar Falls, která se jmenovala Hostage Boy. Aktivně se zapojuje do činnosti na prevenci týraní dětí. Od roku 2010 je ženatý s Annou Camp.

Asi největší roli dostal na konci seriál SCRUBS, kde hrál postavu Drewa Suffina. I jeho poslední role patří mezi seriálové, ukázal se v retro seriálu PAN AM, který byl ukončen po jedné sérii. Nasbíral ale spoustu dalších epizodních rolí v seriálech jako HAPPY ENDINGS, 30 ROCK, CASTLE nebo GENERATION KILL.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

2016 Fluidic
2015 Divoká dvojka
2014 Other People's Children
Sirens (TV seriál)
2013 Autumn Wanderer
2012 Revoluce (TV seriál)
You're Nobody 'til Somebody Kills You
2011 Pan Am (TV seriál)
Restive
2010 After Lilly
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Kings (TV seriál)
Návrh
Transplantační jednotka (TV seriál)
2008 Danny Fricke (TV film)
Generation Kill (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Vdaná snoubenka
27 šatů
2007 Goodbye Baby
2006 Alpha Mom (TV film)
Bella
Co takhle zaplavat si
Insurgents, The
Room 314
Studio 30 Rock (TV seriál)
Unesený (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2005 Building Girl
Plavkyně
2004 Brother to Brother
2003 Bog Creatures, The
Smart Bomb
2002 Taxík (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
2001 Education of Max Bickford, The (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Dokumentární

2013 Bolest, hnis a jed (TV seriál)
1999 Independent Lens (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace