foto

Igor Čillík

  • nar. 4.11.1941
    Trenčín, Slovenský stát
  • zem. 16.1.2010 (68 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2006 Brüder III - Auf dem Jakobsweg (TV film)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
2002 Výlet
2001 Zlatý chléb (TV film)
2000 Posledná večera (studentský film)
1999 Zbohom, Judáš (TV film)
1997 Madame Pompadour (TV film)
Nejasná zpráva o konci světa
Prechádzky operetou - Madame Pompadour (divadelní záznam)
Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas (TV film)
1996 Suzanne
1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)
Za vrchom vrch (TV film)
1994 Princezná v ježovej koži (TV film)
Tri stromy (TV film)
1993 Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár (TV film)
Ruský román
Sudca a jeho kat (TV film)
Tisíci džbán (TV film)
1992 Kráľ lesa (TV film)
Najdúch (TV film)
1991 Konečná dolina
Štúrovci (TV seriál)
1990 V rannej hmle
1989 Kamene (TV film)
Nežiadúci (TV film)
Reverend (TV film)
Roky prelomu (TV seriál)
1988 Ako si Grétička trochu zdriemla (TV film)
Exemplárny prípad (TV film)
Na také prípady sa nezabúda (TV film)
Synovec strýkom (TV film)
1987 Koník z ebenu (TV film)
Počítač (TV film)
Tristotridsaťtri strieborných prepelíc (TV film)
1986 Cena odvahy
Keby to naši vedeli (TV film)
Kohút nezaspieva
Miklós Akli
Riaditeľ (TV film)
1985 Bankinghouse Khuwich and comp. (TV film)
Kráľovná noci v kamennom mori (TV film)
1984 Aj múdry schybí (divadelní záznam)
Cesta životom (TV film)
Čierny slnovrat (TV film)
Keď jubilant plače (TV film)
Navráťte sa k otcom svojim (TV film)
Stalo sa v našom mestečku (TV film)
1983 Drotár (TV film)
Jožko Púčik a jeho kariéra (TV film)
Medik (TV film)
Tisícročná včela
Tisícročná včela (TV seriál)
V službách zákona (TV seriál)
1982 O smelom krajčírikovi (TV film)
Pomocník
Právo na omyl (TV film)
Thibaultovci (TV film)
Tušenie
Veľké preteky (TV film)
1981 Člny proti prúdu
Mojmír II. (TV film)
Štrnásť výstrelov (TV film)
1980 Aký požičaj, taký vráť (TV film)
Bakalári (TV seriál)
Najatý klaun (TV film)
Sobota, nedeľa, pondelok (TV film)
1979 Kraj sveta Istanbul (TV film)
Olejkár (TV film)
Pochábeľ (TV film)
Rosnička
Smrť chodí po horách (TV film)
Ťaví zadok (TV film)
1978 Inkognito (TV film)
Príbeľská vzbura Janka Kráľa (TV film)
Sesternica Beta (TV film)
Smoliari
Ve znamení Merkura (TV seriál)
1977 Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali (TV film)
Ako sa Vinco zaťal (TV film)
Jedenáste prikázanie (TV seriál)
Penelopa
Rachotilkovia (TV seriál)
Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru (TV film)
Tlstibáb (TV film)
1976 Cesta domov (TV film)
Desať percent nádeje
Do posledného dychu
Koncert pre pozostalých
Odviata ako dym (TV film)
Posledný pohárik (TV film)
1975 Čokoládový hrdina (TV film)
Nepokojná láska (TV seriál)
Vivat Beňovský (TV seriál)
1974 Mont Oriol (TV film)
Netrpezlivosť srdca (TV film)
Operácia Raketa (TV film)
Šuster, drž sa kopyta! (TV film)
Vodník a Zuzana (TV film)
1973 Ako ostrihať manžela (TV film)
Prípad Gabriela (TV film)
Statky - zmätky (TV film)
1972 Adam Šangala (TV film)
Večne mladá história (TV film)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)
V tieni vlkov (TV seriál)
1970 A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)
Naši pred bránami
1969 Bašta (TV film)
Génius
Žena z antisveta (TV film)
1968 Balada o sedmi oběšených (TV film)
Matka (TV film)
1967 Dvorné dámy (TV film)
1966 Canarisova krvavá hviezda (TV film)
Majster kat
Vianočné oblátky (TV film)
1965 Kubo (TV film)
Nylonový mesiac
Šerif za mrežami
1963 Výhybka
1962 Havrania cesta
Mladé letá (TV film)
1961 Vždy možno začať

TV pořady

1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace