foto

Petr Janiš

  • nar. 9.10.1951 (64 let)
    Karlovy Vary, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

2001 Zlatá princezna (TV film)
1997 Kouzelnice (TV film)
1996 Pohádka o nejšťastnějším království (TV film)
1995 Pohádka o lidech a Boží lékárně (TV film)
1994 Pohádka o splněných přáních (TV film)
1993 Pohádka o věrnosti (TV film)
1992 O myrtové panně (TV film)
1991 Pohádka o touze (TV film)
Tajemství (TV film)
1989 Zrcadlo (TV film)
1988 Bludiště cest (TV film)
1985 Spící princ (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace