foto

Petr Janiš

  • nar. 9.10.1951 (64 let)
    Karlovy Vary, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Vinaři (TV seriál)
Mnich (S02E12)
2014 Hany
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Vetřelci a lovci: Krutá nevěra (TV film)
Vetřelci a lovci: Užij si se psem (TV film)
2009 Vetřelci a lovci: Zrozen bez porodu (TV film)
We Shoot with Love
2005 Hostel
2004 Devátý den
2003 Jedna ruka netleská
2002 Sen
2000 Samotáři
1999 Polojasno
1995 Mutters Courage

TV pořady

2009 Služby v našich službách (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2001 Zlatá princezna (TV film)
1997 Kouzelnice (TV film)
1996 Pohádka o nejšťastnějším království (TV film)
1995 Pohádka o lidech a Boží lékárně (TV film)
1994 Pohádka o splněných přáních (TV film)
1993 Pohádka o věrnosti (TV film)
1992 O myrtové panně (TV film)
1991 Pohádka o touze (TV film)
Tajemství (TV film)
1989 Zrcadlo (TV film)
1988 Bludiště cest (TV film)
1985 Spící princ (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace