foto

Marie Málková

  • nar. 24.8.1983 (33 let)
    Podblanicko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudovala pražskou konzervatoř. Už v průběhu studia hostovala a posléze byla v angažmá ve Východočeském divadle v Pardubicích, účinkovala na scénách řady pražských divadel (Divadlo na Vinohradech, divadlo Viola, divadlo Na Prádle, A Studio Rubín, Divadlo v Řeznické, Divadlo pod Palmovkou, divadlo bez Zábradlí, divadlo Palace, Komorní Činohra, Městská divadla pražská, která jsou v současné době její domovskou scénou. Byla dlouholetou moderátorkou televizního magazínu České televize o počítačových hrách Game Page.

Bioscop

Herecká filmografie

2016 Případ pro lyžaře (TV film)
2015 Fotograf
Stopy života - Poslední návrat (TV film)
2013 Donšajni
2012 Aplaus (TV film)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Závrať (E07)
2009 Comeback (TV seriál)
CzechSteh (S01E18)
2007 O rodičích a dětech
O život
2006 Obsluhoval jsem anglického krále
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Jsem naživu (S02E01)
2005 Nadměrné maličkosti: Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande (TV film)
Rána z milosti (TV film)
Ulice (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2004 Hodný chlapec (TV film)
Kouzelný přítel (TV film)
2003 Společník (TV film)

Dokumentární

2015 Film o filmu Fotograf (TV film)

TV pořady

2016 Český lev 2015 (TV pořad)
1998 Game Page (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace