foto

Americo Presciutti

  • nar. 5.2.1968 (49 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Polka King
2011 Ošetřovatel
2010 Fighter
Město
Prokletý ostrov
2009 Hačikó - příběh psa
Once More with Feeling
2008 Oko bere
2007 Ten večer
2006 Růžový panter
2005 Tlumočnice

TV seriály

2007 Bronx Is Burning, The (TV seriál)
2006 Bratrství (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
D-Girl (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace