foto

Lars Gerhard

  • nar. 5.5.1969 (47 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Harrow
2010 Prokletý ostrov
2009 Něha
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
Zamilovaná smrt
2006 Kauza CIA
2002 Noon Blue Apples

TV seriály

2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Rules in Defiance (S01E14)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Pastor Tim (S04E02)
2014 Černá listina (TV seriál)
The Good Samaritan (No. 106) (S01E11)
2013 Černá listina (TV seriál)
Gina Zanetakos (No. 152) (S01E06)
The Courier (No. 85) (S01E05)
Ospalá díra (TV seriál)
Klíčky Šalamouna krále (S01E04)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace