foto

Ruby Jerins

  • nar. 10.4.1998 (18 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Hlasitější než bomby
2010 Nezapomeň na mě
Prokletý ostrov
2009 Poslední cesta (TV film)
Sestřička Jackie (TV seriál)
2007 Zoe's Day
2006 Six Degrees (TV seriál)
Unesený (TV seriál)
2004 Water
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace