foto

Raymond Anthony Thomas

  • nar. 19.12.1956 (60 let)
    Kentwood, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Prokletý ostrov
2006 Half Nelson
2004 Manchurianský kandidát
Obyčejní hrdinové
Osobní prohlídka (TV film)
2002 Incident
2000 Our Song
1999 Náhodné setkání
1998 Lež má krátké nohy
1996 Ještě na to máme!
Klauni (TV film)
1992 Malcolm X
1990 Jakubův žebřík
Mý lepší blues
1986 Whoopee Boys, The

TV seriály

2006 Usvědčeni (TV seriál)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
1999 Hoop Life, The (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace