foto

Pavol Šajmovič

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Andílek na nervy
2000 Čajová šálka lásky (TV film)
1997 Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas (TV film)
1993 Príbeh Mateja Hóza (TV film)
1992 Jahňa chudobného (TV film)
1989 Reverend (TV film)
1987 Vytriezvenie (TV film)

TV seriály

2014 Ochránci (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Druhý život (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Lúpež (S01E07)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1983 V službách zákona (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace