Reklama

Reklama

Joaquin Pastor

Joaquin Pastor

nar. 1989
California, USA

Biografie

Joaquin Pastor se narodil v roce 1989 v Highland Park v Los Angeles. Zde zůstal do svých devíti a půl let a poté se spolu s rodinou přestěhoval do Santa Cruz v Kalifornii, důvodem odchodu byly neustálé aktivity gangů. Do Los Angeles se později vrátil, kvůli studování na škole UCLA (University of California, Los Angeles), zde studoval na obor divadlo a herectví. Joaquin se stal vegetariánem po shlédnutí dílu The Inconvenient Truth ze seriálu Dispatches. Později při natáčení filmu Bold Native se stal i veganem.

Joaquin se také zabývá hudbou, začal v roce 2010 s projektem Masks. Později založil spolu s několika lidmi skupinu zvanou James Supercave, která si vytvořila svůj jedinečný styl a dodnes pořádají koncerty. Převážně zpívá, ale hraje také na kytaru a na piáno.

Jeho Herecká kariéra začíná maličkou rolí v seriálu Californication, kde hrál postavu  učitele hraní na kytaru Dava. Později si zahrál v dalším seriálu Sorority Forever, kde se objevil v 21. epizodách a později dostal i svoji malou roli ve filmu Our Family Wedding. Jeho největší průlom byla hlavní role ve filmu Bold Native, kde hrál Charlieho Cranehilla, chlapce který bojoval za práva zvířat.

Marek "anyonecek" Němec

Herec

Filmy
2010

Bold Native

 

Naše rodinná svatba

Seriály
2008

Sorority Forever

2007

Californication

 

LOL (S01E05)

Skladatel

Filmy
2010

Bold Native

Dokumentární
2019

The Animal People

Ovládací panel

Reklama

Reklama