foto

Laraine Newman

  • nar. 2.3.1952 (64 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Ten kluk je postrach (1990)

    - Během filmu čte Ben (John Ritter) několik příruček o výchově dětí, přičemž každá na zadní straně obsahuje fotku autora. Na všech je John Ritter v různých kostýmech. Podobně se potom inspirovali tvůrci i v druhém dílu, kde všechny bývalé manžely Lawandy Dumoreové (a href="http://www.csfd.cz/tvurce/5813-newman-laraine/">Laraine Newman) představuje na fotkách opět John Ritter v kostýmech. (HappySmile)

Herecká filmografie

2016 Nerdland
Tajný život mazlíčků
Tom a Jerry: Návrat do Země Oz
2015 Raise The ToyGantic
Rileyino první rande?
The Adventures of Puss in Boots (TV seriál)
2014 Sonic Boom (TV seriál)
Tom & Jerry a ztracený drak
2013 How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life) (TV seriál)
Já, padouch 2
Turbo FAST (TV seriál)
2011 Tom a Jerry: Čaroděj ze země Oz
2009 Goode Family, The (TV seriál)
Twenty, The
Zataženo, občas trakaře
2008 Horton
Imigranti
2007 Bitva o planetu Terra 3D
Divoké vlny
2006 Divočina
Mezi námi zvířaty
(Ne)šťastně až na věky
2003 Saturday Night Live - Halloween
2002 Thornberryovi na cestách
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Oswald (TV seriál)
Příšerky s.r.o.
Rugrats: All Growed Up, The (TV film)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
Endsville
Flunky, The
1998 Histeria! (TV seriál)
Chow Bella
I'm Losing You
Just Add Water
Nová dobrodružství Toma Sawyera
Rusty
Strach a hnus v Las Vegas
1997 Exkurze smrti
Naked in the Cold Sun
1996 Radiant City (TV film)
Rolničky, kam se podíváš
Sám v lese
1994 Flintstoneovi
Přátelé (TV seriál)
Revenge of the Red Baron
1993 Brána do pekel
Problem Child (TV seriál)
Šišouni v New Yorku
Waiter, The
1991 Ten kluk je postrach 2
1986 Canned Film Festival (TV seriál)
My Town (TV film)
Vetřelci z Marsu
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Best of John Belushi, The
Dokonalí
Sesame Street Presents: Follow That Bird
This Wife for Hire (TV film)
1984 Her Life as a Man (TV film)
1983 Coneheads, The (TV film)
We're All Devo
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1981 Steve Martin's Best Show Ever (TV film)
1980 Herschel drtí faraony
Vzpomínky na hvězdný prach
1979 Bob & Ray, Jane, Laraine & Gilda
Mr. Mike's Mondo Video
1978 V zajetí rytmu
1977 Things We Did Last Summer (TV film)
1976 Tunnel Vision
1975 Manhattan Transfer (TV seriál)

Dokumentární

2015 Live From New York!
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)
1998 John Belushi: The E! True Hollywood Story (TV film)
1997 Gilda Radner: The E! True Hollywood Story (TV film)
1979 Since '45

TV pořady

2015 An SNL Christmas 2015 (TV pořad) - a.z.
Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
2002 Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Chevy Chase (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1986 Best of Dan Aykroyd, The (TV pořad)
Comic Relief (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace