foto

Lukáš Pelč

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Učitelka
2015 Osudový okamih
2014 Moje povstanie.sk (TV film)
2013 Kandidát
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Immortalitas
Pod povrchom (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace