foto

Kateřina Vinická

  • nar. 5.3.1965 (51 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2011 Lidice
2007 Paní z Izieu (TV film)
1992 Dunajská královna (TV film)
1991 Maigret (TV seriál)
1988 Pouťová pohádka (TV film)
1987 Honza a drak (TV film)
Kde bydlí štěstí (TV film)
1986 Bylo nás šest (TV seriál)
Kluk (TV film)
Rubínová pohádka (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace