foto

Adam Kubišta

  • nar. 22.6.1986 (30 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2012 Pan Jezevec (studentský film)
Ve stínu
2011 Lidice
2010 Občanský průkaz
2009 Malá pražská víla (studentský film)
Protektor
2008 Ludvík se ztratil (studentský film)
V. S. L. (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace