foto

Ivana Buková

  • nar. 5.1.1968
    Louny, Československo
  • zem. 9.7.2012 (44 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ivana Buková se narodila 5. 1. 1968 v Lounech a vystudovala konzervatoř a průmyslovou školu oděvní v Praze. Ve svém životě se věnuje divadlu, hudbě, zvlášť šansonu a produkci - Noc s Andělem, Musím Tě svést, Love story, Bathory a dalším. Je zakladatelkou společnosti Český Nezávislý Film.

Zdroj: PegasFilm

Herecká filmografie

2014 Bastardi (TV seriál)
2010 Bastardi
2009 Pamětnice
Přešlapy (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
Mezi námi přáteli
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
2000 Český Telecom, dobrý den
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace