foto

Jon Seda

  • nar. 14.10.1970 (46 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Bývalý amatérský boxer se během devadesátých let objevil na plátně například ve filmech Carlitova cesta a Dvanáct opic. V roce 1996 získal na festivalu v Cannes uznání kritiky za svůj výkon ve snímku Jít za sluncem, v němž si zahrál s Woody Harrelsonem. Důležité úlohy ztvárnil v seriálech Kevin Hill a Zločiny ze sousedství, objevil se také v seriálech Posel ztracených duší a Oz z produkce HBO. Hostoval v seriálech Dr. House, Kriminálka Miami, Zákon a pořádek a řadě dalších populárních titulů.

Zdroj: HBO

Herecká filmografie

Filmy

2012 Jedna mezi oči
2011 Moje krásná učitelka
2010 Legally Mad (TV film)
2009 Horké léto (TV film)
2007 Jediná dlouhá noc
2003 Mizerové II
2002 King Rikki
Neporazitelný
2001 Hra na dvě strany
Láska po zlém
2000 Homicide: The Movie (TV film)
Little Pieces
Price of Glory
Záhadné zmizení (TV film)
1997 Selena
The Price of Kissing
1996 Božská lest
Jít za sluncem
Lekce (TV film)
Prvotní strach
1995 Dámská jízda
12 opic
1994 Takhle se mi to líbí
1993 Carlitova cesta
Policajt z New Yorku
Úsvit (TV film)
1992 Gladiátor
Zebří hlava

TV seriály

2017 Chicago Fire (TV seriál)
An Agent of the Machine (S05E12)
Chicago Justice (TV seriál)
Tycoon (E13)
Fool Me Twice (E12)
AQD (E11)
další epizody (13)
Chicago P.D. (TV seriál)
Emotional Proximity (S04E16)
Seven Indictments (S04E14)
2016 Chicago Fire (TV seriál)
One Hundred (S05E08)
Lift Each Other (S05E07)
That Day (S05E06)
další epizody (5)
Chicago P.D. (TV seriál)
A Shot Heard Round the World (S04E08)
300,000 Likes (S04E07)
Some Friend (S04E06)
další epizody (22)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Never Forget I Love You (S03E09)
Forget My Name (S03E08)
A Dead Kid, a Notebook, and a Lot of Maybes (S03E07)
další epizody (22)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
Virgin Skin (S02E14)
Shoved in My Face (S02E11)
Chicago P.D. (TV seriál)
Called in Dead (S02E09)
Assignment of the Year (S02E08)
They'll Have to Go Through Me (S02E07)
další epizody (24)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Not Like This (S02E10)
You Will Hurt Him (S02E09)
Joyriding (S02E06)
další epizody (7)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Rear View Mirror (S01E06)
Hanging On (S01E05)
Professional Courtesy (S01E03)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
The Pacific (TV seriál)
Treme (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Kevin Hill (TV seriál)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
1995 Under Fire (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Dokumentární

2010 Making of 'The Pacific', The (TV film)
2002 Intimate Portrait: Jennifer Lopez (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace