foto

Joyce Van Patten

  • nar. 9.3.1934 (83 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Norský král (S05E05)
2013 Angel's Perch
2012 Fitzgerald Family Christmas, The
2011 Komuna mé matky
Tady to musí být
2010 Machři
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
2008 Marley a já
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Znovu na světě (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
1996 Infinity
Jakeovy ženy (TV film)
1995 Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Dar lásky (TV film)
Dotek anděla (TV seriál)
Grandpa's Funeral (TV film)
Lekce života (TV film)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Bob (TV seriál)
Maid for Each Other (TV film)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
Pronásledovaní (TV film)
Sisters (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Trust Me
1988 Vražedná opice
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Schůzka naslepo
1986 Billy Galvin
Under the Influence (TV film)
1985 Dravec a feťák
Eliášův oheň
Malice in Wonderland (TV film)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Picking Up the Pieces (TV film)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
1983 Another Woman's Child (TV film)
Demon Murder Case, The (TV film)
In Defense of Kids (TV film)
1982 Eleanor, First Lady of the World (TV film)
1980 Marťanská kronika (TV seriál)
1979 Christmas for Boomer, A (TV film)
Mary Tyler Moore Hour, The (TV seriál)
You Can't Take It with You (TV film)
1978 Comedy Company, The (TV film)
Murder at the Mardi Gras (TV film)
To Kill a Cop (TV film)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Columbo: Staromódní vražda (TV film)
Family (TV seriál)
Mikey and Nicky
Špatné zprávy pro Medvědy
1975 Let's Switch! (TV film)
Winner Take All (TV film)
1974 Amy Prentiss (TV seriál)
Columbo: Obrácený negativ (TV film)
Mame
Stranger Within, The (TV film)
The Rockford Files (TV seriál)
Winter Kill (TV film)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
Záhada Mančuského orla
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Bone
Bravos, The (TV film)
For the Use of the Hall (TV film)
The Don Rickles Show (TV seriál)
Thumb Tripping
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Young Dr. Kildare (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Making It
Nichols (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Something Big
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 But I Don't Want to Get Married! (TV film)
Kočičko, kočičko miluji tě
McCloud (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Elvis: Trable s děvčaty
Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Miluji tě, Alice B. Toklasová!
The Good Guys (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
1965 Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 Karen (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1962 New Loretta Young Show, The (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 The Detectives (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 The Goddess
Young Dr. Malone (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1951 Fourteen Hours
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace