foto

David Koller

  • nar. 27.9.1960 (55 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1998 Obrazohled aneb daleká cesta
1994 Akumulátor 1
1990 Pražákům, těm je hej

Dokumentární

2016 Apollo 2015 (TV film)
2015 Big Beat de Luxe - lekcia Ursiny (koncert)
Noc a Den (koncert)
2014 Lucie před Lucií (TV film)
Lucie 2014 (koncert)
Making of Megakoncert Lucie 2014 (TV film)
Znovu 89 (koncert)
2013 Zuzana Michnová - Jsem slavná tak akorát
2012 Drop In - nikdy není pozdě (koncert)
Rok bez Magora
2011 ČT Live - Žebřík (koncert)
2006 Miro Žbirka: The Best of Tour 2006 (koncert)
2002 Lucie v opeře (koncert)
2001 Turné Slunečnice (koncert)
1995 Lucie (koncert)
1992 Lucie Live pražská Lucerna ’92 (koncert)
1990 Lucie Tour

TV pořady

2016 Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
25. Ceny Anděl (TV pořad)
2015 Adventní koncerty 2015 (TV pořad)
Ceny Paměti národa (TV pořad)
Kombo (TV pořad)
Mattoni Koktejl Festival 2015 (TV pořad)
Světlo pro Světlušku 2015 (TV pořad)
2014 Barování pro Činoherní studio v Ústí (TV pořad)
Kancelář Blaník (TV pořad)
Lucie - Retrovideo (TV pořad)
2013 MISS Slovensko 2013 (TV pořad)
Polívka na víně (TV pořad)
2012 Tajemství rodu (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2011 Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
Světlo pro Světlušku 2011 (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
The Young Turks (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2002 Ladí neladí (TV pořad)
2001 Letadlo (TV pořad)
1999 Noc s Andělem (TV pořad)
1998 Rozjezdy pro hvězdy (TV pořad)
1996 Festivalové vteřiny (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 David Koller - Recidiva (hudební videoklip)
2014 David Koller - Ani Ty Ani Já (hudební videoklip)
2012 Barbora Poláková a David Koller: Sami (hudební videoklip)
1998 Lucie - Medvídek (hudební videoklip)
Lucie - Panic (hudební videoklip)
1996 Lenka Dusilová feat. David Koller: Kamenný most (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

1995 Poslední přesun
1994 Amerika

Hudební videoklipy

2015 David Koller - Recidiva (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace