foto

Rue McClanahan

  • nar. 21.2.1934
    Healdton, Oklahoma, USA
  • zem. 3.6.2010 (76 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Miluj souseda svého - a.z.
2008 Nejlepší léto mého života (TV film)
2005 Po letech (TV film)
Wit's End
2003 Pokušení
Zázrační pejsci (TV film)
2002 Stage On Screen: The Women (TV film)
2001 Nuncrackers
2000 Moving of Sophia Myles, The (TV film)
1999 Blue's Big Treasure Hunt
Svatý bič (TV film)
1998 Border to Border
Columbo: Popel popelu (TV film)
Nunsense Jamboree (TV film)
Rusty
1997 Anabela: Vánoční přání
Hvězdná pěchota
Tanec na vlnách
Život jako ohňostroj
1996 Božská lest
Nevinné oběti (TV film)
1995 Blackbird Hall (TV film)
Holiday to Remember, A (TV film)
1994 Nunsense 2: The Sequel (TV film)
Spalující vášeň - Příběh Margaret Mitchellové (TV film)
1993 Matka nevěsty (TV film)
Nunsense (TV film)
Vzkaz z Vietnamu (TV film)
1991 Dítě nevěsty (TV film)
1990 A Země udeřila (TV film)
Děti nevěsty (TV film)
Dreamer of Oz, The (TV film)
Moderní láska
To My Daughter (TV film)
1989 Muž v hnědém obleku (TV film)
1988 Liberace (TV film)
Take My Daughters, Please (TV film)
1987 Děvčátko se zápalkami (TV film)
1986 Picnic (TV film)
1983 Skin of Our Teeth, The (TV film)
1982 Day the Bubble Burst, The (TV film)
1981 Word of Honor (TV film)
1980 Gridlock (TV film)
1979 That's Life
Topper (TV film)
1978 Having Babies III (TV film)
Rainbow (TV film)
Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force (TV film)
1973 Blade
1971 Hogan's Goat (TV film)
Some of My Best Friends Are
The Pursuit of Happiness
They Might Be Giants
1970 People Next Door, The
1968 Walk the Angry Beach
1965 Angel's Flight
1964 How to Succeed with Girls
1963 Five Minutes to Love
1961 Door-to-Door Maniac
Grass Eater, The

TV seriály

2009 Meet the Browns (TV seriál)
2008 Sordid Lives: The Series (TV seriál)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
Whoopi (TV seriál)
1999 Ladies Man (TV seriál)
Lot, The (TV seriál)
Safe Harbor (TV seriál)
1998 Loď lásky (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
Remember WENN (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Mommies, The (TV seriál)
1992 The Golden Palace (TV seriál)
1991 Nurses (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 American Playwrights Theater: The One-Acts (TV seriál)
Nightmare Classics (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Charles in Charge (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
Small & Frye (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
1979 Supertrain (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
$weepstake$ (TV seriál)
1978 Apple Pie (TV seriál)
Grandpa Goes to Washington (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1969 Where the Heart Is (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)

Dokumentární

2000 Intimate Portrait: Rue McClanahan (TV film)
1993 Ultimate Driving Challenge, The (TV film)

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2007 Memòries de la tele (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 Arsenio Hall Show, The (TV pořad)
The Pat Sajak Show (TV pořad)
The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1988 The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 Break the Bank (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace