foto

Helena Gabrielová

  • nar. 1954
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2007 Edith Piaf
2006 Letiště (TV seriál)
2003 Jak básníci neztrácejí naději
1994 Řád
1991 Osudné dveře (TV film)
1990 Přísahám a slibuji (TV seriál)
1989 Klaním se, měsíci (TV film)
Konec starých časů

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace