foto

Jake Canuso

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2013 Bible (TV seriál)
2012 Naachle London
Temný rytíř povstal
2009 City Rats
Nine
2008 Deník vražedkyně
2007 Benidorm (TV seriál)
Tick Tock Lullaby
2006 Flirt v rytmu flamenca
Rytíři nebes
Suburban Shootout (TV seriál)
Za jeden den
2005 Erasmus 2
Piccadilly Jim
Sexy botky
2004 Podfukáři (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Škola svádění
2003 Keen Eddie (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace