foto

Jeff Lewis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jeff Lewis je americký herec, komik ale i režisér a tvůrce různých skečů a humorných scének. U nás je pravděpodobně nejznámější svou rolí v internetovém seriálu THE GILD, kde hraje Vorka, jednoho ze skupiny hráčů MMORPG. Sám o sobě tvrdí, že je dost velký hráč a že nebýt jeho ženy mohl by být na hrách závislý. Kromě účinkování v The Guild má vlastní komediální projekty jako je Jeffova pětiminutová komediální hodinka, což je série skečů taktéž ve formě internetového seriálu. Jeff má za sebou účinkování v epizodních rolích různých seriálů a skečů. Například jste ho mohli zahlédnout v seriálu JMENUJI SE EARL či GLEE. Jeff žije v L.A., v roce 2010 se mu narodila dcera.

Hana "Erinien" K

Herecká filmografie

2016 Ave, Caesar!
Scare PewDiePie (TV seriál)
2015 Horrified (TV seriál)
Muzzled the Musical (TV seriál)
2014 The Massively Mixed-Up Middle School Mystery (TV film)
2010 Ashley's Ashes
5minutová komediální hodinka Jeffa Lewise (TV seriál)
2009 Glee (TV seriál)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2007 The Guild (TV seriál)
2005 Game Time
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Wannabe
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
1999 Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

TV pořady

2009 Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 Root of All Evil (TV pořad)
Wendy Williams Show, The (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2007 The Guild (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace