foto

Vanda Chaloupková

  • nar. 21.5.1991 (25 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudovala ostravskou konzervatoř, první divadelní zkušenosti získala v Národním divadle moravskoslezském a nyní je členkou hereckého souboru Divadla Na Fidlovačce. Zahrála si ve filmu Davidla Vignera Mezi nimi. Kromě seriálu 4teens ji uvidíme také v pohádce Dvanáct měsíčků.

Zdroj: Česká televize

Herecká filmografie

2015 Fotograf
Všechny moje lásky (TV seriál)
Úklid minulosti (E13)
2014 Občanská naděje (studentský film)
Odraz světla na zdi (studentský film)
2012 Život je ples (TV seriál)
2011 4teens (TV seriál)
2010 Mezi nimi
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)

TV pořady

2014 Ceny Thálie 2013 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace