foto

Rey Hernandez

  • nar. Havana, Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Cell
Poldův švagr
Quantum Break (TV seriál)
The Detour (TV seriál)
2015 Solace
2014 Tammy
2013 Údajný vrah
2012 Corazón Valiente (TV seriál)
2011 Vendeta
2010 Nebezpečné hry 4
Parchanti
2009 Za nepřátelskou linií 3: Kolumbie
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 Dealeři
South Beach (TV seriál)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
2003 Mizerové II

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace