foto

Roland Møller

  • nar. 1972
    Odense, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 The Coldest City
2015 Dcera čarodějky
Under sandet
2014 Druhá šance
2013 Nordvest
2012 Dicte (TV seriál)
Únos
2010 R

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace