foto

Clarke Peters

  • nar. 7.4.1952 (65 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Division 19
2015 Franny
The Bad Education Movie
2014 Grace
John Wick
2012 Red Hook Summer
2011 Searching for Sonny
2010 Legacy
Locked In
2009 Finální hra
Něco na těch mužích je
2008 Gigantický
Marley a já
Sympathetic Details
The Poker House
2006 Ve stínu pravdy
2003 Hlava státu
2001 Svět podle Prota
1999 Notting Hill
1996 Merisairas
1993 Vlak smrti (TV film)
1992 Mužský rod (TV film)
1989 Casualty of War, A (TV film)
Monkeys (TV film)
Red King, White Knight (TV film)
1986 Mona Lisa
1984 Facelift
1983 Saigon v roce Kočky (TV film)
1981 Outland
1980 Silver Dream Racer
1979 Music Machine, The

TV seriály

2017 The Blacklist: Redemption (TV seriál)
Whitehall (E07)
2016 Chance (TV seriál)
The Summer of Love (S01E01)
Stíny nad Jerichem (TV seriál)
Underground (TV seriál)
The Macon 7 (S01E01)
2015 Forever (TV seriál)
The Wolves of Deep Brooklyn (E12)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA 1,000 Cuts (S01E10)
AKA Sin Bin (S01E09)
AKA Top Shelf Perverts (S01E07)
další epizody (4)
London Spy (TV seriál)
Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Tommy a Pentlička: Tajemný protivník (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Balada o midsomerském hrabství (S17E03)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
Political Suicide (S03E05)
Temný případ (TV seriál)
Dlouhá jasná tma (S01E01)
The Divide - Zlom (TV seriál)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
The Devil's Share (S03E10)
The Crossing (S03E09)
Endgame (S03E08)
další epizody (8)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Quid Pro Quo (S03E16)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Shadow Box (S02E10)
C.O.D. (S02E09)
Bury the Lede (S02E05)
2010 Treme (TV seriál)
2009 Doctor Who: Dreamland (TV seriál)
2008 Masterpiece Contemporary (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Polda z Marsu (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
další epizody (10)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (13)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (12)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (12)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Úklid (S01E12)
Hon (S01E11)
další epizody (12)
2001 American Voices (TV seriál)
Night & Day (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
The Corner (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Oz (TV seriál)
1994 Chandler & Co (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1988 Menace Unseen (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1984 Muž bez domova (TV seriál)
1983 Profesionálové (TV seriál)
Případ Ojuka (S05E09)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2013 The Time Is... Now
2001 Bluesová odysea Billa Wymana (TV film)
1998 Hey, Mr Producer! The Musical World of Cameron Mackintosh (koncert)
1985 American Masters (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace