foto

Naděžda Michalkova

  • nar. 27.9.1986 (30 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ljubov s akcentom
2011 Bez mužčin
Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2000 Prezident i jego vnučka
1998 Lazebník sibiřský
1994 Unaveni sluncem

TV seriály

2016 Gorod (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
2013 Syn otca narodov (TV seriál)

Dokumentární

1994 Anna ot 6 do 18
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace