foto

Catalina Denis

  • nar. 7.1.1985 (32 let)
    Bucaramanga, Kolumbie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Doupě
2011 Nuit blanche
2010 Kurýr expres
Le Mac
2008 Rychlá akce
2007 Taxi 4

TV seriály

2015 The Whispers (TV seriál)
2014 The Assets (TV seriál)

TV pořady

2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace