foto

Eric Lange

  • nar. 19.2.1973 (44 let)
    Hamilton, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wind River
2016 Fear, Inc.
2015 Druhá míza
2014 Bread and Butter
Slídil
2012 Smutný jako jazz
The Tin Star (TV film)
2010 Doktor Smrt (TV film)
My Friend Peter
Secretariat
True Blue (TV film)
2008 AM1200
2007 Brutal
2006 Bondage
2005 McBride: Kdo chtěl zavraždit Martyho (TV film)
1996 Bláznivá škola

TV seriály

2016 Narcos (TV seriál)
Neuestra Finca (S02E09)
Exit El Patrón (S02E08)
Deutschland 93 (S02E07)
další epizody (8)
2015 Masters of Sex (TV seriál)
Parliament of Owls (S03E01)
Tajnosti a lži (TV seriál)
Otec (S01E02)
Stopa (S01E01)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Cestička (S03E18)
Stalker (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Lamia (S02E07)
Eye of the Deep (S02E05)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
The Human Factor (S05E23)
Doteky osudu (TV seriál)
Zlom (S02E06)
Grimm (TV seriál)
Nameless (S02E16)
The Bridge (TV seriál)
All About Eva (S01E12)
Take the Ride, Pay the Toll (S01E11)
Old Friends (S01E10)
další epizody (9)
2012 Procitnutí (TV seriál)
2010 Twentysixmiles (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Incident - část 2 (S05E17)
Incident - část 1 (S05E16)
Následuj vůdce (S05E15)
další epizody (7)
2008 Easy to Assemble (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Podvodník v laboratoři (S04E08)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
LAX (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Streaks and Tips (S03E04)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Firefly (TV seriál)
Vlaková loupež (E02)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Dokumentární

2009 Lost: A Journey in Time (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace