foto

František Skála

  • nar. 7.2.1956 (60 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Wilsonov
2009 Jsem Absolutní vůle (studentský film)
2003 Mazaný Filip

Dokumentární

2010 My jsme to nevzdali (koncert)
2008 Palác Akropolis - Akráč (studentský film)
2006 Ráno (studentský film)
2005 Putování starými cestami (TV film)

TV pořady

2015 Kombo (TV pořad)
1998 Multicar Movie Show (TV pořad)

Režijní filmografie

1983 Oči

Scenáristická filmografie

1983 Oči

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace