foto

Michael Kessler

  • nar. 24.6.1967 (49 let)
    Wiesbaden, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michael Kessler je nemecký herec, komik a zabávač, preslávený najmä svojimi vtipnými videami, tzv. "10 osvedčených rád..." alebo "10 vecí, ktoré..." (napríklad: 10 osvědčených rad - jak nakupovat drogy). Samozrejme, neberte si z nich príklad. Mimo toho sa venuje herectvu a hral aj v niektorých nemecky hovoriacich divadlách. Vyštudoval Westphalian Drama School a momentálne žije v Kolíne.

Dominika "metal.storm" Kubasov

Herecká filmografie

2016 Mullewapp - Eine schöne Schweinerei
2015 Schmidts Katze
Už je tady zas
2014 O synkovi, který se učil bát (TV film)
Slavná pětka 3
Vampírky 2
2012 Blonder als die Polizei erlaubt (TV film)
Götter wie wir (TV seriál)
Tierisch verknallt (TV film)
Vampírky
2011 Kein Sex ist auch keine Lösung
Krokodýlové z předměstí 3
Láska z hor (TV film)
Männer ticken, Frauen anders (TV film)
2010 Ve Spessartu opět straší! (TV film)
2009 Kesslers Knigge (TV seriál)
2008 Freche Mädchen
2007 Deutschland ist schön (TV seriál)
Lutter (TV seriál)
Neues vom Wixxer
Switch reloaded (TV seriál)
Tell
2006 Berndivent (TV seriál)
Bum-Bum
Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Hui Buh
LadyLand (TV seriál)
Maja (TV seriál)
2005 Axel! wills wissen (TV seriál)
Das Leben der Philosophen (TV film)
LiebesLeben (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2004 Rockville Slayer, The
Sex & mehr (TV film)
Schillerstraße (TV seriál)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
Das Büro (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Tatort - Das Böse (TV film)
Zwei Wochen Argentinien
2002 Axel! (TV seriál)
Der Kleine Mönch (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Hotel Mama - Mama auf der Flucht (TV film)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Callboy (TV film)
Kommissare Südwest - Die Lüge (TV film)
1997 Hotel Mama - Die Rückkehr der Kinder (TV film)
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Letzte Kurier, Der (TV film)
1995 Hotel Mama (TV film)
Sonntags geöffnet (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1993 Nordkurve
1992 Kleine Haie
Schtonk!
1991 Manta, Manta
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

TV pořady

2016 Meine heile Welt - Kampf um Thandrien (TV pořad)
2015 Das Spiel beginnt! - Die große Show von 3 bis 99 (TV pořad)
2014 Kessler ist... (TV pořad)
2003 zibb (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2016 Meine heile Welt - Kampf um Thandrien (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace