foto

Neil McCarthy

  • nar. 26.7.1933
    Lincoln, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.2.1985 (51 let)
    Fordingbridge, Hampshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Klub příšer
Souboj Titánů
Zloději času
1980 George and Mildred
Zajatec japonských ostrovů (TV film)
1979 Measure for Measure (TV film)
1978 Zloděj z Bagdádu (TV film)
1976 Neuvěřitelná Sarah
1975 Operace "Daybreak"
Side by Side
1973 Steptoe and Son Ride Again
1972 Cosmo and Thingy (TV film)
1968 Kam orli nelétají
1967 Cuckoo Patrol
1965 Pahorek
1964 Zulu
1963 Kasař
Two Left Feet
1962 Pot Carriers, The
We Joined the Navy
1960 Sands of the Desert

TV seriály

1995 Tales of Mystery and Imagination (TV seriál)
1981 Get Lost! (TV seriál)
1980 Keep It in the Family (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Jen krásný obrázek (S04E15)
Šogun (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Boy Merlin, The (TV seriál)
Jen když se směju (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
1977 Other One, The (TV seriál)
Who Pays the Ferryman? (TV seriál)
1976 Ghosts of Motley Hall, The (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
Nine Tailors, The (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
My Wife Next Door (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
Uchazeči o trůn (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Albert and Victoria (TV seriál)
Čáryfuk (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Tales of Unease (TV seriál)
1967 Great Expectations (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
Silent Evidence (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
1960 Barnaby Rudge (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace