foto

Antonín Daňhel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

1999 Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
1998 Ostuda (TV film)
Tonda (TV film)
1987 Poslední leč Alfonse Karáska (TV film)
Uloupené dětství (TV film)
1985 Černá země (TV seriál)
1977 Laterna Magika: Kouzelný cirkus (divadelní záznam)

Dokumentární

2011 Inventura Febia (TV seriál)
Nickyho rodina
2002 21 pohledů na Prahu 21. století (TV seriál)
1996 Co dělat?
1995 Věry Chytilové divadelní story (TV film)

TV pořady

2006 Historický magazín (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2010 Přesídlenci (TV film)
2004 Jiří Anderle - Dialogy (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Předčasná úmrtí: Sobí ráno (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace