foto

Michal Mareda

  • nar. 5.6.1974 (41 let)
    Čáslav, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michal Mareda se narodil 5.6.1974 v Čáslavi. Vystudoval gymnázium v Přelouči. V současné době bydlí v Pardubicích. Michal Mareda je hlavním protagonistou české rockové skupiny vypsaná fiXa. Svoji první filmovou mini roli ztvárnil ve filmu VÁCLAV. Další jeho větší role přišla v televizním filmu KLUB OSAMĚLÝCH SRDCÍ. V současné době se naplno věnuje hudbě a to i v roli producenta. Se svoji ženou má dceru Jasmínku.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

2011 Alois Nebel
2009 Klub osamělých srdcí (TV film)
2007 Václav

TV pořady

2016 Pomozte dětem (TV pořad)
2013 Tečka páteční noci (TV pořad)
2010 VIP zprávy (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace