foto

Joseph Morgan

  • nar. 16.5.1981 (35 let)
    Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Joseph Morgan se narodil v Londýně, 16. května 1981 pod jménem Joseph Martin. Do svých 11 let žil ve Swansei, kde byl žákem Morriston Comprehensive School, později studoval na Central School of Speechand Drama v Anglii. Joseph je zastáncem charity Positive Woman.

Hrál například ve filmech IMMORTALS, ALEXANDER, MASTER AND COMMANDER. V seriálech HEX, WILLIAM AND MARY a v současnosti (2011) se věnuje natáčení THE VAMPIRE DIARIES (Upíří deníky) kde ztvárňuje roli Klause.

Merylis

Herecká filmografie

2015 500 Miles North
2014 Dermaphoria
The Originals: Awakening (TV seriál)
2013 Open Grave
The Originals (TV seriál)
2012 Warhouse
2011 Angels Crest
Válka Bohů
With These Hands
2010 Ben Hur (TV film)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
2007 Mansfieldské panství (TV film)
Pan Osamělý
2006 Kenneth Williams: Fantabulosa! (TV film)
The Line of Beauty (TV seriál)
2004 Alexander Veliký
Doktor Martin (TV seriál)
Hex (TV seriál)
2003 Eroica (TV film)
Jindřich VIII. (TV film)
Master & Commander: Odvrácená strana světa
William and Mary (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

TV pořady

2014 40th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

2013 Revelation

Střihačská filmografie

2013 Revelation

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(258)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace