foto

Kim Kardashian West

  • nar. 21.10.1980 (35 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kimberly je americká herečka, modelka a producentka. Narodila se v Los Angeles v Kalifornii jako čtvrtá generace arménských Američanů. Její předkové utekli do Ameriky těsně před arménskou genocidou. Je známá pro svůj vztah s jejím přítelem Ray J. Zůčastnila se soutěže na ABC "Dancing with the stars".

Její první role byla v televizním seriálu BEYOND THE BREAK. Poté následovala hlavní role ve filmu DISASTER MOVIE. Také se proslavila epizodou Benefits v seriálu HOW I MET YOUR MOTHER. V současné době se připravuje na svou roli v třetí sérii seriálu 90210, kde se objeví i její dvě sestry.

Dextwer

Herecká filmografie

2016 Absolutely Fabulous: The Movie
2013 Temptation: Confessions of a Marriage Counselor
2011 Poslední chlap (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
2010 Spin Crowd, The (TV seriál)
2009 Brothers (TV seriál)
Deep in the Valley
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Disaster Movie
2007 Kim Kardashian, Superstar
2006 Pláž Makaha (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hot Girls Wanted - a.z.
Style & Error: Juggalettes, Drag Queens, & the Kardashian's Makeup Artist (TV film) - a.z.
2008 Nature Boy Ric Flair: The Definitive Collection - a.z.

TV pořady

2016 2016 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2015 GRAMMY Awards 2015 (TV pořad)
Jak jsem se stal ženou (TV pořad)
The BRIT Awards 2015 (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2014 Kourtney & Khloé Take the Hamptons (TV pořad)
Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
Tonight Show Starring Jimmy Fallon, The (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2014 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2013 2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
2012 Módní styl hvězd (TV pořad)
MTV Europe Music Awards 2012 (TV pořad)
Sígři ve výslužbě: Made in USA (TV pořad)
2011 Khloé & Lamar (TV pořad)
Kourtney & Kim Take New York (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2011 (TV pořad)
Teen Choice 2011 (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Daybreak (TV pořad)
NBC's People of the Year (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
Teen Choice Awards 2010, The (TV pořad)
2009 Kourtney & Khloé Take Miami (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Teen Choice Awards 2009, The (TV pořad)
The Jay Leno Show (TV pořad)
2008 Old Skool with Terry and Gita (TV pořad)
The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
Wendy Williams Show, The (TV pořad)
WrestleMania XXIV (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2008 (TV pořad)
24/7 Chicago (TV pořad)
2007 Držte krok s Kardashians (TV pořad)
Chelsea Lately (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Zlatý holky (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Fergie - M.I.L.F. $ (hudební videoklip)
Kanye West - Famous (hudební videoklip)
2012 Nicki Minaj - Come On A Cone (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace