foto

Karolina Kominek

  • nar. 27.4.1986 (31 let)
    Starachowice, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Historia Roja
2015 Červený pavouk
2014 Karuzela
2013 Všechny Matyášovy ženy
2011 Místnost sebevrahů
Výmyk
2010 Legenda o létajícím Cypriánovi

TV seriály

2015 Prokurator (TV seriál)
2014 Zločin (TV seriál)
2012 Lekarze (TV seriál)
Paradoks (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Wszystko przed nami (TV seriál)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
Przepis na życie (TV seriál)
Układ Warszawski (TV seriál)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace