foto

Karolina Kominek

  • nar. 27.4.1986 (30 let)
    Starachowice, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Historia Roja
2015 Červený pavouk
Prokurator (TV seriál)
2014 Karuzela
Zločin (TV seriál)
2013 Všechny Matyášovy ženy
2012 Lekarze (TV seriál)
Paradoks (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Wszystko przed nami (TV seriál)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
Místnost sebevrahů
Przepis na życie (TV seriál)
Układ Warszawski (TV seriál)
Výmyk
2010 Legenda o létajícím Cypriánovi
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace