foto

Anjali Jay

  • nar. 9.8.1975 (41 let)
    Bangalore, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Anjali Jay je britská herečka indického původu. Celé své dětství strávila v Indii. V roce 1996 odešla do Velké Británie, kde nastoupila na Scholarship for her Masters in Dance Theatre. Než se dostala k filmovým rolím, působila v divadle. V Lodnýně ji můžete vidět v představeních ROMEO A JULIE, DANCE LIKE A MAN, TALES OF THE ARABIAN NIGHTM THE JUNGLE BOOK nebo ANN IN GREEN GABLES.

Její filmografie tak bohatá není. V roce 2003 se objevila v epizodní roličce v seriálu PŘÍPAADY INSPEKTORA LYNLEYHO: PÁD AŽ DOLŮ, v roce 2005 v opět epizodní roli v seriálu DOKTOŘI a v roce 2006 jsme ji mohli vidět v roli v několika epizodách dobrodružného seriálu ROBIN HOOD. V témže roce natočila i celovečerní film RANDE NASLEPO. V roce 2008 přišel opět seriál, tentokrát velmi úspěšný britský THE FIXER a opět jedna z vedlejších rolí pro Anjali.

Anjali Jay je svobodná a žije v New Yorku.

Tomáš "toy79" Přichystal

Herecká filmografie

2017 Strážci vesmíru
2016 Devátý život Louise Draxe
2015 Věčně mladá
2014 Noc v muzeu: Tajemství hrobky
2013 Blink (TV film)
2012 Continuum (TV seriál)
2008 Fixer, The (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2006 Rande naslepo
Robin Hood (TV seriál)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
2003 Případy inspektora Lynleyho: Pád až dolů (TV film)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace