foto

Petr Kantor

  • nar. 30.6.1978 (37 let)
    Příbram, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Legenda (TV seriál)
The Legend of Ilyana Zakayeva (S02E04)
2014 Listopad
2013 Angelika
Maturita
2011 Borgia (TV seriál)
2010 Hlava-ruce-srdce
Jseš mrtvej, tak nebreč (TV film)
2005 Krev zmizelého
Ulice (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace