foto

Imogen Kogge

  • nar. 8.2.1957 (60 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Donna Leon – Das goldene Ei (TV film)
Jeder stirbt für sich allein
Tatort - Rebecca (TV film)
2014 Alles muss raus - Eine Familie rechnet ab (TV film)
Fénix
Léto v Maďarsku (TV film)
Mona kriegt ein Baby (TV film)
2012 Der Heiratsschwindler und seine Frau (TV film)
Russendisko
2011 Dreileben - Eine Minute Dunkel (TV film)
Kdo, když ne my
2010 Der Uranberg (TV film)
Polizeiruf 110 - Fremde im Spiegel (TV film)
2009 Polizeiruf 110 - Alles Lüge (TV film)
Polizeiruf 110: Falscher Vater (TV film)
2008 Mein Mann, der Trinker (TV film)
Polizeiruf 110: Geliebter Mörder (TV film)
Polizeiruf 110 - Verdammte Sehnsucht (TV film)
2007 Polizeiruf 110 - Gefährliches Vertrauen (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Kleine Frau (TV film)
Rekviem
2005 Die Bluthochzeit
In einem anderen Leben (TV film)
Naboso
Polizeiruf 110 - Dettmanns weite Welt (TV film)
Polizeiruf 110 - Vergewaltigt (TV film)
2004 Die Versuchung (TV film)
Král zlodějů
Polizeiruf 110 - Das Zeichen (TV film)
2003 Geisel, Die (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Schlacht (TV film)
2002 Mörderherz (TV film)
Polizeiruf 110 - Braut in Schwarz (TV film)
2001 Sperling und das Krokodil im Müll (TV film)
2000 Anna Wunder
1999 Nočňátka
Schande (TV film)
Tödliche Schatten (TV film)
1998 Totalschaden (TV film)
1997 Bella Block - Tod eines Mädchens (TV film)
1996 Tatort - Buntes Wasser (TV film)
1993 Schlusschor (TV film)
1991 Der einsame Weg (TV film)
1989 Affäre Rue de Lourcine, Die (TV film)

TV seriály

1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1983 Geschwister Oppermann, Die (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace