foto

Robert Kazinsky

  • nar. 18.11.1983 (32 let)
    Cuckfield, Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Robert Kazinsky se narodil v anglickém Cuckfieldu a vyrostl v přímořském městě Brighton na jižním pobřeží Anglie. Kazinsky studoval divadlo na Guildford School of Acting (2002 - 2005) a absolvoval ho s vyznamenáním. Krátce poté byl obsazen jako tajemný fotbalista Casper Rose v seriálu DREAM TEAM. Hrál pouze v jedné sezóně, avšak jeho postava byla přijata tak dobře, že při hlasování o nejoblíbenější charakter získal 54,29% hlasů, tedy zvítězil na plné čáře.

Poté, co oznámil svůj záměr odejít v roce 2006 byl obsazen jako narušený a nebezpečný ex-military Sean Slater v EASTENDERS, v jehož 254 epizodách byl nominován na 23 cen - vyhrál 7, z toho dvakrát byl oceněn jako nejlepší herec, což dokonalo jeho triumf na British Soap Awards v roce 2008.

V roce 2010 hostoval v seriálu PRÁVO A POŘÁDEK: LOS ANGELES a v seriálu ABC BROTHERS & SISTERS.

Ondřej "Waca" Vacek

Herecká filmografie

2016 Second Chance (TV seriál)
Warcraft: První střet
2015 Divoká dvojka
2013 Pacific Rim - Útok na Zemi
Siren
2012 Red Tails
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

TV pořady

2012 Sunday Brunch (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace