foto

Jitka Jirsová

  • nar. 28.7.1989 (26 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Poslední cyklista (TV film)
2013 Křídla Vánoc
2012 Královská aféra
2011 Čertova nevěsta
Lidice
2009 Klub osamělých srdcí (TV film)
Post Bellum (TV film)
2007 Gympl
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2010 Ze závislosti do nezávislosti (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace