foto

Petra Horváthová

  • nar. 1985
    Česká Lípa, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Petra Horváthová se narodila v roce 1985 v České Lípě. Po gymnáziu začala studovat na pražské DAMU - Katedra alternativního a loutkového divadla.

Vystupuje v Divadle Aqualung v představení Pán času. Zpívá v kapele Monoskop, která hraje alternativní, experimentální triphopovou hudbu. Skládá hudbu k divadelním inscenacím a zkouší i režírovat.

První velkou hereckou příležitostí byla role Ilony v seriálu ZÁZRAKY ŽIVOTA. Nyní ji můžeme vidět v seriálu TV Prima CESTY DOMŮ, kde hraje postavu Venduly Bernátové.

Petra "petkasl" Sládková

Herecká filmografie

2016 Manžel na hodinu
2012 Poslední výkřik
2010 Cesty domů (TV seriál)
Zázraky života (TV seriál)
2009 Anticorra (studentský film)
Saharské písky (studentský film)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)

TV pořady

2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace